Vintagefynd för preggobertar

nattlinne tidens melodi emmas vintageMed en stor preggohydda är det inte särskilt många vintagefynd som görs nowadays. Förutom bebiskläder … och sådana här saker. Jag är rysligt svag för gamla, tunna nattlinnen och de fungerar ju alldeles utmärkt även med gravidmage.
Det här vackra nattlinnet med blommor i ringningen och empireskärning hittade jag på Tidens melodi. Kunde inte ta ögonen från det och har en fin tanke om att jag ska strosa omkring i det veckan innan Cirkus kommer till världen.
Bara för att känna mig aningens flärdfull för en stund (och som elegant variation till kalasbyxan).

Och när jag går 05:00-tidiga morgonpromenader med barnvagnen i Värmland-vischan i sommar, ja, då tar jag det här och en stor kofta tänker jag mig.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Malin

  Vilket fantastiskt nattlinne, det ser ut att passa utmärkt på promenad i sommarnatten!

 2. Kaj Karlsson

  Hej!
  Ett litet tips till tiden med bebis: leta efter kläder där det blir lätt att få fram “maten”! Utan att hela plagget måste tas över huvudet S.a.s! Själv tänkte jag inte på detta med detsamma o skaffade en ljuvlig klänning utan knappar fram. Det tog tre barn o några år innan den kunde användas…men den tiden var å andra sidan så fantastiskt ljuvlig!

 3. Fredrikapåvinden

  Wow vilken vacker bild en fick i huvudet när en såg dig gå där i arla morgonstund på värmlands grusvägar.

Lämna ett svar