Tvåarmad lampa till salu

tvåarmad lampa retro by emmas vintage

Jag föll som en fura för den här skönheten, en tvåarmad lampa med rosa skärmar. Men när hemmet svämmade över av lampor så fick den flytta in på Vintagefabriken. Där har den nu stått som finfin rekvisita ett par veckor.
Och jag vet inte hur många frågor jag har fått om när den blir till salu, och jag har inte riktigt kunnat släppa den. Men nu är det dags. Nu har vi nämligen så lite plats på Vintagefabriken att det är dags att säga adjö. Med andra ord: Nu är den till salu, så kom och köp!

Ps. Elen är kollad, så den är säker och fixad.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 12 kommentarer

 1. Åhh så synd att man inte bodde i sthlm nu! Precis en sån lampa jag letat efter.
  Tack för en inspirerande blogg!!

 2. Hej! Har du tips på var man går i Stockholm för att byta el på en gammal lampa?

 3. Åh vad fin!! Bor (tyvärr) inte i sthlm. Alla fina butiker verkar finnas där…

 4. Hur mycket kostar lampan?

 5. Är lampan fortfarande till salu?

  1. Vi har en likadan lampa till salu!

 6. Finns lampan kvar? Vill köpa, bor i Stockholm.

  1. Vi har en likadan lampa till salu!

   1. Åsa, om du säljer en likadan lampa så är jag intresserad! Du kan väl maila mig på klara.granstrom@gmail.com i så fall =)

Kommentera

Stäng meny