Fynda vintageguldkorn på Blocket-loppisen!

vintagedress by emmas vintage

Lystring, lystring!  På lördag den 17 augusti, mellan klockan 11.00-18.00, är det en finfin loppis på Norrbro (bron mellan Slottskajen/Lejonbacken och Operan).
Guldkorn utlovas! Som den vintagefantast som jag är (med en alldeles för trång garderob) kommer jag ha ett alldeles eget bord där jag säljer av lite av de kläder och prylar som helt enkelt inte längre får plats.

En av alla de vintageklänningar som följer med mig till Blocket-loppisen för att hitta ett nytt, kärleksfullt hem är den här blommiga 1950-talsklänningen.
Jag har älskat den från början till slut, strosat Paris gator fram, smilat upp mig i olika magasin och har haft enormt roligt i denna klänning. Men nu får den inte plats i garderoben längre och jag vill inget hellre än att någon av er tar över den. Lever i den och tar med den ut på fräsigheter.

Kom och prova den – och alla andra vintageklänningar som söker nytt hem – på lördag vettja.  Jag utlovar fullt bord och massa guldkorn!
Ps. Ta med kontanter!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny