The Breakfast club

frukost

Denna vecka började så här. Med frukostklubb!
Starkt kaffe, smörgåsar, grapefrukt och – min specialité – smoothies. Då och då träffas Vintagefabriken, alltså jag, Volang och Vintageprylar, hemma hos varandra. Medan vi sörplar smoothie ur sugrör bollar vi idéer, smider planer och babblar. Det här
med att ha en kreativ grupp är bland det bästa som finns.

This week started like this. With The Breakfast Club!
Strong coffee, sandwiches, grapefruit and – my specialty – smoothies.Once in a while me and my friends have breakfast together and make up grand plans. While we slurp on a striped smoothie straw, we dream, throw ideas around, make up plans and babble. Having a creative team is among the best there is.

emmas vintage breakfast club

Moi i mitt kök.

This is me in my kitchen. 

emma sundh

Vi skriver, antecknar och klapprar på våra laptops. Och så skvalar radion i bakgrunden. Den där radion är på dygnet runt hos mig tror jag bestämt.

We write on our laptops and listen to my retrostyled radio. I never turn it off. Just love it. 

frukost emmas vintage

Favorit.
Grapefruit – my favorite.

breakfast emmas vintage

De andra damerna lyckades jag inte fånga på bild denna gång, så vi får nöja oss med lite frukost-bilder istället. Inte i närheten lika fint, men ändå.

I didn’t managed to capture the other ladies with my camera this time, so we must content ourselves with a little breakfast-image instead. Not near as nice, but still.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Amanda

  Jobar själv hemifrån i dag och älskar det, önskar bara jag kunde starta en frukostklubb också!

 2. Fru Vintage

  Åh vilken härlig start på dagen med frukostklubb! Och fantastiska bilder som alltid! Kram från Fru Vintage

 3. felicia

  Så himla fint! Älskar det porslinet. Jag vet att det bara är januari, men jag tror minsann ändå jag ska börja plocka in vårfärgerna nästa vecka. När solen lyser in genom fönstret blir jag alldeles sprallig. När jag tittar in här skriker det vår inom mig!

 4. Johanna aka Retrolover

  Åh en frukostklubb, det vore nåt! Dock arbetar jag heltid, men under mammaledigheten kanske…?

 5. Suzanne

  Hi there, I’m your new follower from Holland! Your blog is amazing!
  Keep going, looking forward to your next blogpost!

  Suzanne

  1. admin

   Thank you so much! ♥

 6. Stella

  Åh, jag vill också ha en frukostklubb!

Lämna ett svar