Skog, sommaräng och en födelsedag!

God morgon!
Hoppas allt är bra med er! Här i Värmland öser regnet ner och jag sitter nedkrupen i sängen, med nackspärr och stor kaffekopp. Har en fullspäckad vecka framför mig.
Ska vi kika?

måndag. Svara på mejl, förbereda jobb, käka digital lunch med #cykeluppropet-gänget Medveten i stan och Sophia Schyman och invänta att det ska sluta regna. Då plåta loss projekten på tomten!
Sedan har det lovats pannkaka med sylt och grädde till middag.

tisdag. Digital klimatlunch om skogen och vad den ska användas till. Missa försjuttsingen inte (anmäl dig här)
Detta ska bli SÅ intressant! Alla ser ju skogen som lösningen och det snackas om att göra kläder, inredning, hus, förpackningar och biobränsle av skogen. Räcker skogen? Vem har rätt till skogen? Hur ska skogen användas? Till trender som är ur tiden efter en säsong, bränna upp den genom biobränsle eller ska den stå kvar och suga i sig koldioxid? Maria leder samtalet, jag har koll på chatten och plockar upp frågor därifrån och slussar vidare till vår panel som består av LRF, Naturskyddsföreningen, SLU och en skogsägare.

onsdag. John fyller 40 bast! Världens bästa person!

torsdag. Spela in podd med Maria!

fredag. Stora plåtnings- och bloggdagen! Kanske hinner jag filma lite till alla Patreon-gullisar också? Kanske filma tomten och projekten? Och ska eventuellt göra en intervju till podden också.
Bilden här nedanför visar ett av projekten jag kämpar med just nu. Nedanför den stora hasseln tornar världens vackraste  plats upp sig, perfekt för trädgårdsmöbler och tårtkalas. Men där har det tidigare varit en grop. Jag har fyllt igen den med stockar, pinnar, löv och sand och tänkte ge mig på att skapa en sommaräng här. Vad tror ni om det?

lördag. Min syster och hennes familj är här, så ska spendera massa tid med dem.

söndag. Är det på söndag jag sätter odlingarnas sista frön? Målbild!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny