Hej då Värmland

Nu piper vi hem från Värmland, med ungar och packning, mot Midsommarkransen.
Imorgon blir det tillbaka till jobbet, SKRIVA BOK och så klart visa upp bilder från nyårsafton!
Något önskeinlägg ni drömmer om när jag ändå är i gång?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Jag vill gärna läsa mer om er odling (och dina föräldrars odling! Har för mig att du skrivit om deras kompostering tidigare) och era planer för torpet.

  2. Det där huset, klätt i vinterskrud, är ju så vackert så man blir tårögd!

    1. Jag vet! Så fint!

  3. Mer om hållbarhet, på alla sätt! Kanske om något oväntat man kan tänka på när det gäller miljön? För övrigt har jag precis dragit igång FB-sida och Insta om miljöbra vardagstips – Gröna Elin heter jag där!

  4. Var handlar du om du köper nya kläder/skor? Har du tips på märken med bra miljötänk?

  5. Förstår att du har fullt upp med viktiga inlägg om miljö och klimatet, men, personligen så läser jag gärna lite mer inlägg om kläder/klädstil/ outfits och inredning i eran nya lägenhet också. ( Och ja, jag läser förstår inläggen om miljön också)

Kommentera

Stäng meny