On the cover!

Jag har legat i så många brevlådor den senaste tiden ska ni veta! Yup! Jag är nämligen på framsidan av senaste numret av “Grannliv”, Granngårdens tidning. I tidningen snackar jag klimat och trädgård, mina två bästa grejer. Helst i kombinationen hållbar trädgård.

Och detta är ju liten av en dröm, hehehe. Granngården för mig är min barndom. Dit åkte jag som liten, och medan pappa inhandlade nödvändigheter så smet en till hästavdelningen och smorde drömmarna om en egen häst. Pappa försäkrade mig om att jag skulle få en häst om han vann en miljon.
Lät som en extremt bra deal, innan jag insåg hur minimal chansen var att han skulle vinna en miljon. Men han vann nog några år av jag-vill-ha-häst-tjat tror jag.
Jag och min kompis Andrea skrev till och med ett brev till mamma och pappa på skrivmaskin, signerat  “komunen”. I brevet stod det att “komunen” tyckte att det var fullt rimligt att Emma Sundh skulle få en egen häst, och något “komunen” stod bakom. Måste ha haft stor respekt för kommunen alltså.

Nåväl. Nu ska jag bajka i väg till “Förklädesfabriken” för fixa skyddsutrustning till sjukvården. Ses senare!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar