Keramikkurs med bokklubben!

För ett par helger sedan gick jag en keramikkurs på Medborgarskolan tillsammans med mitt bokklubbsgäng.
Vi – bokklubben – fick detta i julklapp från våra respektive! Alltså, genidrag!

Under tre dagar fick vi lära oss att knåda, dreja och skapa med lera. Det gjordes skålar, muggar, äggkoppar, vaser, krukor och fat. Några hade ju helt klart begåvning för detta, själv så tackade jag den naivstiska trenden för att jag med gott samvete kunde göra krokigt, skevt och vint. Devisen var så hemmagjord  så att det syns!

Själv kom jag hem med detta! Ett stort fat, två små fat, en mugg och en skål.
Sen till kommer ytterligare en mugg (som John drackkaffe i precis när jag plåtade) och en skål som inte var klar ännu.
Det var så fruktansvärt kul och jag rekommenderar prick alla att gå en kurs i keramik  – kanske med din bokklubb!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar