Tack för alla era fina ord <3

Alltså. Tack för era fantastiskt varma, fina och värdefulla ord. Jag har inte hunnit svara på alla kommentarer, mejl och DM:s som strömmat in, men har läst allt och ska svara så fort jag får tid.

Underbara ni! Att få skriva här, sätta ord på mina tankar och få er varma famn – det är så förbannat fint och välgörande. Vaknade upp dagen därpå, kände trycket lätta för bröstet och känna det där jävlaranammat som jag ju har därinne, men som hade gömt sig bakom alla känslor.

Tack för det <3

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Åh, att vända hem. Bitterljuvt. Är ny här men undrar varför du väljer att skriva ‘en’ när du kan skriva ‘jag’ iom du är bloggens avsändare?

    1. Hej och välkommen hit. Jag skriver som jag skriver. Värmlänning som jag är och med eget språk.
      Kram emma

Kommentera

Stäng meny