Söndag, tack och byggplaner!

God kväll på er från söndagssängen.
Ja, vi har liksom inget vardagsrum i vårt under-tiden-hem så när det ska krypas ner framför söndags-TV:n så är det sängen som gäller.
Ganska mysigt om du frågar mig, aningen svårt att bjuda hem ett gäng på TV-kväll. Och ganska långt från instagram-vänlgt.

Men om en ska vaska guld ur leran, så är det väl en av alla perks med att göra den här förändringen  (flytta in i en gammal verkstad) mitt i en pandemi.
Var det några fler perks? Hmmm. Nä. Eller jo, att vi kan jobba på distans och att ingen har FOMO (eftersom alla lever ganska lugna liv at the moment?). Men sedan var det slut på fördelar. Eller har du några på lager?

Just nu blänker sista avsnittet av “En brittisk skandal” i bakgrunden (sjuk jädra historia), och jag ska alldeles strax göra mina styrketränings-övningar (megasuper-enkla bara för att jag ska orka göra dem varje dag). Men först vill jag säga tack för alla input på mitt förra inlägg. Jag vet inte om jag blev så mycket klokare i valet, men många av er skrev så fint så helt plötsligt känns mycket av velet avlägset.
Men det är väl som allt annat. Ibland kommer kvalen. Vad håller jag på med? Är jag bra nog? Kan jag det här? Varför ser mina bilder ut som murklor på rad när alla andras ser ut som ett skimmer av gudomlig kolasås. Kanske ska jag göra något annat?
Jag tror det är högst mänskligt. Att tvivla. Om det så är om en lever det liv en tänkt sig eller om bilderna en pruttar ur sig ser ut som skit.

Hur som.
Jag kör på. För nu vet jag att ni följer mig av flera olika anledningar (text, ämne, bilder och för att ni följt med länge), och det känns fint ska ni veta. Jag kommer så ofta jag kan köra på det snabbaste sättet, mest för att jag har tusan bollar igång samtidigt och det vore tråkigt om jag blev fast i kval kring poppiga bilder eller ej – istället för att bara lägga ut och uppdatera. Och hoppas ni har förståelse för det <3

Den här helgen har spenderats hemma. Jag var i Stockholm torsdag-fredag och passade på att gosa barn och leka loss i skogen innan kidsen flög i väg för att leka och sova över hos kompisar. Mellan goset har jag rensat bland barnens kläder, strukturerat upp alla våra flyttlådor som numera står i min pappas gamla rum, städat och sandat på den isiga tomten, fixat i ordning i orangeriet, grävt upp lera för lerklining (måste passa på innan det blir frysgrader), hängt med min syster som varit här en sväng, gullat med hönsen, försökt lyfta en SVINTUNG bänk som vi hittat i ett rivningshus och förberett nästa veckas byggplaner.

Nästa vecka har jag en hel del att göra. Jag ska föreläsa på en skola i Karlstad, försöka svara på alla 100 mejl som ligger obesvarade i min mejlbox, prutta ut ett poddavsnitt, redigera en film från tomten till Patron och så bygga! Som jag vill bygga!
Det börjar nämligen närma sig tak på orangeriet. Näver och enekrokar (från enbuskar) ska på och sedan ska vi lasta på bös som senare ska bli en äng.
Det blir grejer det!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar