Sista sucken av semester

Spenderar sista sucken av semester i Värmland, i det lilla gästrummet i mina föräldrars trädgård.
Barnen springer runt bland äppelträd och hallonbuskar, plockar bär och lever om. Busar, härjar, gråter, skrattar. Vi är knappt inomhus.

Imorgon bär det av till Stockholm igen, vardagen och en hel del stora beslut väntar.
Ser fram emot att livet ska veva i gång, spåra in i rutiner och samtidigt hitta nya. Skapa lite reda i allt kaos och hugga tag i nästa steg.

Den här hösten kommer bli annorlunda på många vis, inte minst i och med corona-krisen, men också för att jag måste måste vara i Värmland allt mer. Vi har börjat röra på pusselbitar för att till slut få ett vettigt motiv, och en svår pusselbit var torp-försäljningen. Gah, vilken vånda. Men nu är det gjort.
Nu har vi har några potentiella avtagsvägar som jag ska berätta om inom kort, och så ska jag så klart blogga alla bilder från sommaren! Allt det där jag inte hunnit med.
Ska bli fint att få lite styr på allt, men som jag kommer sakna denna vy!

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Har följt din blogg ett tag nu, alltid en efterlängtad liten paus i småbarnsvardagen att kika få in här och det är fint att få följa även denna resa.
    Vi har ett “talesätt” på jobbet som lyder: “Det blir bra till slut, och är det inte bra så är det inte slut än”. Tänkte på det när jag läste det här inlägget ☺ Livet är såklart inte alltid så enkelt, men jag tycker ändå det finns något trösterikt i den meningen
    Hoppas allt löser sig för er!

    1. Åååh, vad fint!

Kommentera

Stäng meny