Pink shoes on checkered floor

pink shoes by emmas vintage

Volia! När det är dags att köpa höstkängor och spikskor inför vintern, ja, då går jag (tydligen) och köper mig ett par pastellrosa skor. Helt fruktansvärt opraktiskt, och underbart fint (om du frågar mig). Dessa ska kuta järnet över schackrutigt golv i dag!
100 mejl väntar på svar i mejlboxen, en deadline som nås och övervinnas och så ska jag och Lollo förbereda inför en spännande grej som händer på Vintagefabriken ikväll. Dessutom är det så här: Vintagefabriken har fått äran att sälja av en hel garderob med kläder från en urtrevlig lady. Ni anar inte vilken skatt det är! Vackra klänningar från 1950-talet, flotta handskar, svepande aftonkappor, rediga trenchcoats. Och 35 stycken baskrar – i alla kulörter du kan tänka dig! Denna skatt ska jag plåta av så ni kan kika in på Vintagefabriken.se. Peppen på det?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Hanna

  Tjusiga! var kan man köpa dom?

  1. emmasundh

   Deichmann! 174 kronor kostade skorna! Kram emma

 2. Hanna

  Åh vad spännande! Skulle också vilja ha hela garderoben full med vackra klänningar och jeans med hög midja. Nu är dock magen så rund att det bara mammakläder som gäller. Väntar barn i början av januari.

 3. amanda

  Oj så spännande med garderoben, väntar med spänning! 🙂

 4. Annika

  galoscher kanske? Vore inte det nåt? 🙂

  1. emmasundh

   Smart!

Lämna ett svar