Pastellfrukost och vintageparty hos Volang

frukost emmas vintage koppar

Med stora steg trippade jag och Vintageprylar hem till Volang i går morse för ett frukostmöte för att gå igenom vår bok Vinta. Vi är inne i sluttampen med arbetet med vår bok Vintageparty som kommer ut i mars. Allt material är lämnat, och nu ska alla sidor finslipas. Bilder som ska bytas, färger som ska justeras, rubriker som ska snärtas till, illustrationer som ska finslipas och darlings som ska dödas. Det är otroligt lyxigt att ha så mycket att säga till om, men gör också att vi sitter och pillar med varendaste sida ungefär hundra gånger.
Det här med att skriva bok är slitit värre, men det glömmer man lätt bort när man får jobba och ha ljuvliga frukostmöten med två av sina bästa kompisar. Ett kilo pepp varendaste gång.

frukost emmas vintage

Jag och Lojs ramlade in på Kungsholmen vid 9-snåret på morgonen, rakt in i ett pastelldukat kök med grapefrukt, bröd och blommiga koppar.

grapefrukt frukost emmas vintage

frukost emmas vintage

Morgonpeppad. Eller ja, kanske inte så pepp på att det just är morgon (jag är ju så extremt morgontrött), utan snarare, på själva mötet.

frankie magazine emmas vintage calender

Volang-Lidna visade upp sin nya kalender. Jag är så avundsjuk. Önskade en sådan här i julklapp förra året, och detta året, men har sett att den är slut redan. Överallt. Buhuu.

frankie magazine emmas vintage calender

Hur kan en vardag bli fel när man har den här i handväskan. Iphone-kalender – pyttsan! Nåväl. Jag får väl snickra ihop en egen kalender om det nu ska vara så svårt att få tag i den här …

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 11 kommentarer

  1. admin

   Va? Varifrån? Gah! Finns det fortfarande hopp? Kram emma

 1. Olivia

  Men oj, vilken fin frukost!! Älskar de där kopparna, är de moderna eller vintage vet du det?? Ser ut som något man skulle kunna fråga tomten om 🙂

  Ha det bra! och lycka till med boken! / Olivia

  1. admin

   Hej Olivia! Kopparna kommer från Lagerhaus, men tyvärr har de ett par år på nacken. Eventuellt kan de finnas på Tradera. Lycka till och hälsa Tomten från mig =)
   Kram emma

 2. Vicky

  ja, jag beställde också en direkt från dom nu bara härom dagen! kör kör kör.

 3. Synne

  For en fin måte å starte dagen på, selv når man er trøtt! Jeg har laget min egen kalender, hihi. Heldigvis er det et billig og lettvint alternativ!

 4. Bella

  Åh vilka inspirerande bilder. Kopparna är ju bara för fina, otroligt.

 5. Emelie

  Wow vilken vacker bild på dig! =D fin kalender med!

Lämna ett svar