På fredag kör vi igen – #klimatlunch om rättvisa!

Alltså vilken pang-grej nya konceptet #klimatlunch blev i fredags!
Tack alla underbara som var med!

Eftersom denna första klimatlunch blev så poppis, men endast hade ett begränsat antal platser, så tänkte vi att vi kör igen. Så på fredag klockan 12.00 rullar vi ut en ny klimatlunch!

Du köper din biljett här (kostar som en utelunch) för att säkra din plats (antalet platser är begränsade). Innan webinaret drar igång får du en länk via mejl som är din biljett in i webinarrummet online.
Vi har ett minium på 20 deltagare, så tipsa en vän, kollega eller boss!
Ju fler desto härligare.

Temat för klimatlunch #2 är: “Klimat och rättvisa – stad vs landsbygd, klass, kön och makt” som bygger på den spillans nya boken “Rättvisekompassen – 32 sidor om klimat, makt, kön & klass” (Novellix). Vi kommer att snacka stad vs landsbygd, varför klimatet blir en jämställdhetsfråga, bristen på mångfald i klimatkampen och så klart hur klassfrågan spelar in när vi ska försöka leva hållbara liv.
Alla som är med på vår #klimatlunch får också en liten “freebie” att ladda ner, men också en rabattkod om du vill slå till på ett ex av Klimatasken eller vår förra bok Gör skillnad (eller båda!) till bra pris.

Vad är #klimatlunch?
#klimatlunch är en digital föreläsning med eftersnack som vi kör live för alla som jobbar hemifrån, vill möblera om lite tankar i huvudet, få ny inspiration eller som vill passa på hänga lite med oss över en lunch!
#klimatklunch är ett webinar där vi snackar om ett visst ämne kopplat till klimatfrågan, du hänger med via din skärm och du kan ställa frågor eller lufta dina egna tankar kring detta ämne i chattkanalen i vårt webinarrum.
Vi snackar i ungefär 30 minuter, och sedan hänger vi kvar för att diskutera vidare med er, höra vad ni tycker och tänker om ämnet.

Så här funkar det!
1. Köp din plats biljett här.
2. Du får en länk till webinaret via mejl.
3. På fredag strax innan 12 bänkar du dig framför din datorn, telefon eller skärm tillsammans med smarrig lunch.
4. Du följer länken du fått via mejl in i  webinarrummet. Du medverkar genom att chatta och ställa frågor (men syns inte i bild själv).

Ses vi på lunch på fredag? Säg jaaaaaa! Älskar sällskap!

 

Nyfiken på kommande klimatluncher? Signa upp dig här vettja.

Signa upp dig för info om #klimatlunch


Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar