Oslo in five hours

emma oslo by emmas vintage

I fredags gick jag upp med tuppen, slängde ner passet i handväskan, drog två borsttag i håret och begav mig mot Arlanda. Halvvägs mötte jag upp min före detta kollega Carin på Damernas Värld.  Tillsammans skulle vi åka till Oslo över dagen för att intervjua en alldeles speciell – extremt inspirerande – kvinna. Exakt vem kommer jag först kunna avslöja om ett par veckor. Men tills dess får ni tre bilder från min fredag.
Först ut är en bild på mig som Carin tog när vi är på väg från Oslo Sentralstasjon …

grand hotel by emmas vintage

På vackra Grand Hotel i Oslo hängde vi sedan hela långa dagen. Jag hamnar alltid här när jag är i Oslo av någon märklig anledning.

carin by emmas vintage

Bästa Carin!

Jag blir alltid så sugen på att upptäcka Oslo när jag är där. Det är som att jag bara får lukta på sockervadden om man säger så, för jag är alltid i Oslo på korta jobb över dagen. Senast jag var i Oslo åkte jag dit för att möta några medarbetare från franska modehuset Hermès och se hur de skapar sina fantastiska sjalar. Och gången innan det så åkte jag till Oslo för att att träffa Mika. Flyga dit, jobba och sedan flyga hem igen. Det är ju allt annat än fy skam så klart, men det är alltid korta besök över dagen.
Nästa gång ska jag försöka att åtminstone få en liten tugga på sockervadden!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Anna J

    Oslo är en så himla mysig och fin stad. Jag bor så nära så jag brukar åka dit minst en gång om året (helst på sommaren) över dagen för att promenera på gatorna och i parkerna, sitta vid vattnet vid Akers brygge och bara studera folklivet. Nackdelen är att det är dyrt men ibland får man unna sig lite.

    Jag tittar in dagligen på din blogg men har aldrig kommenterat tidigare (tror jag) och du har en alldeles fantastisk blogg tycker jag. Ha en fin kommande vecka.

  2. Stina P

    Vilka fina vinterkängor! (Ja, hela du är ju fin så klart, men det säger säg väl nästan självt? 🙂 ) Är de lika varma som de ser ut att vara – och var kommer de ifrån i så fall?

Lämna ett svar