Old Monopoly game

Monopoly game by emmas vintage

När jag var hemma i Karlstad över jul så hittade jag en underbar liten sak på en secondhandbutik. Ett gammalt – helt komplett – Monopol-spel. Det kostade 30 spänn. Trettio svenska kronor. Det är vad jag kallar kap.

When I was in my hometown Karlstad (in the middle of Sweden) over Christmas, I found a wonderful little thing at a thrift store. An old – totally complete – Monopoly game. It cost 30 bucks. Thirty Swedish kronor. That’s like 4 dollar. Kinda nice!
And I just love the print on the street-cards. 

Monopoly game by emmas vintage

Monopoly game by emmas vintage

chans Monopoly game by emmas vintage

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 16 kommentarer

 1. Sarah - Har ni te?

  Dom hade verkligen stil förr, med ett sånt tjusigt spel skulle inte ens en monopolskeptiker som ja tacka nej!

 2. Mathilda

  Min favorit är då bloggare visar sina loppisfynd! Fantastiskt tjusigt spel.

 3. Synne

  Så peeeeent! Jeg elsker både skrifttypene, fargene og motivene!

 4. Fröken Fynd

  Vilken lycka! Jag har ärvt ett gammalt slitet Fia med Knuff av min farmor. Brickan är av trä och alla hörn är skavda och pjäsernas färg har bleknat. Ändå vågar jag inte använda det eftersom jag är så rädd om det. Så många gånger som farmor och jag spelade Fia när jag var liten!

 5. Josefin

  Sånt har vi med hemhemma, pappas gamla från när han var liten som då kostade hela 11 kronor! Håller på att gå i itu och några pjäser har rymt under åren men ändå det bästa monopol-spelet 🙂

 6. Inomhus

  Ja DET må jag säga! Vilket megafynd! Gratulerar!

 7. Bello

  Hej! Läste precis ikapp din blogg efter att ha varit borta i några dagar, och kom in på den där listan om Jude Law och andra saker vi inte visste om dig. Men ville ju inte kommentera där för då kommer du väl inte märka det, så det får bli här.
  1. Angående acne: VAAAA? Du? HUR fick du sådan porslinshy? Mvh försöker-växa-ifrån-tonårsfinnar.
  2. Angående djur i vatten: Alltså. Jättebläckfiskar. Varför pratar ingen om hotet från dem? Kraken är ute efter oss! Fy vilken ångest jag får bara jag tänkar på hur stora deras ögon och tentakler är.

 8. Charlotte

  Hmm…jag trodde det där var så monopol ser ut. Det enda jag nånsin spelat gör det i alla fall!

 9. Mamma Tish

  Fantastiskt! Monopol is the shit. Hitta också ett för något år sen. Gömd i ett hörn på en loppis. Taget!

 10. Anna

  Men vad fint! Man borde spela spel oftare.

  1. admin

   Sant!

 11. Jerry

  Coolt, var det nytt och oöppnad kunde du lätt sålt det för minst 1200 kr, kanske även upp till 2000 kr på tradera.

Lämna ett svar