Nangijala och det där obeskrivligt tunga

Min vän. Min käresta, käresta vän, kompanjon och bundsförvant.
Louise.
Med det blonda håret, det härliga skrattet och varma kramarna. Hon, vars mage växte i rasande takt, vaggade fram på fabriken och åt lakrits för att det var veckans craving.
Hon, vars händer kände på magen när barnet gjorde kullerbyttor och visade exakt var jag skulle hålla handen för att hälsa på min kommande kamrat.
Hon vars mage inte växer mer.

Läs om allt det tragiska som har hänt, om det lilla pyret och om hjärtan som bankar – utan hopp. Och skänk en tanke till min fina vän och hennes parter.

Vintageprylar: Hejdå lilla hjärtat, vi ses i Nangijala

Min kära vän. Vill inget hellre än att skydda dig från omvärlden just nu. Vara som en mur mellan dig och alla du möter. Sila igenom och processa vad de säger till dig och bara framföra det som gör dig gott. Finnas där varenda sekund och få dig att skratta du vill tänka på annat och lyssna när du behöver berätta.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Synne

  Dette var veldig trist. Ikke rart at dere har hatt det tungt i vår. Jeg håper dere kan fortsette å finne støtte i vennskapet og samarbeidet deres, og ønsker Louise og alle rundt henne alt godt.

 2. Maja

  Följer både din och Louises bloggar och har läst hela hennes inlägg fullt med tårar i ögonen. Ge henne en extra styrkekram till henne nästa gång ni träffas!

  Jag måste också passa på att berätta att Vintageparty damp ner i min brevlåda idag och det måste nog vara den finaste bok som jag någonsin har ägt! Gillar allt med den, otroligt vackra bilder, roliga tips och fina typsnitt, mycket bra gjort!

  Kramar

 3. Betty

  Så himla ledsen för deras skull 🙁 men allt blir bättre tids nog, även om det känns hemskt nu. Efter mörker kommer solsken…

 4. Vickan

  Usch vad sorligt och trist. Blir sa ledsen over att hora dessa oerhort tunga nyheter.
  Tur tanker jag, att hon har en sadan fin van som du.

 5. S

  Samma dag som jag läste det här inlägget får jag reda på att min syster har fått missfall…

  Vadå oddsen för det?

Lämna ett svar