Mitt lilla torp på Gotland

God morgon på er!
Hoppas ni har en fin onsdag framför er. Jag ska alldeles strax hoppa på cykeln och trampa in till Hornstull för mötesmaraton, och  i eftermiddag – efter förskolehämtning – tänkte jag faktiskt dra å bada!
Det är full blown sommar här, men jag vet liksom inte hur jag ska hantera sommar i Stockholm, hahaha.
Om det är någonstans jag vet hur sommar fungerar så är det i alla fall på torpet.
Så vi kikar in där i dag.

För här är det ju sommar året runt. I alla fall på övervåningen på torpet, där den här blommiga tapeten från Boråstapeter sitter.

Jag är inte mycket för att städa på torpet, men att piffa. Det tycker jag om. Så det blir piff bland stök så att säga.

En kik in i sovrummet. Här får hela familjen plats. Någon gång kanske vi flyttar upp på övervåningen, men just nu – när barnen är små – så är det himla praktiskt att bo på nedervåningen.

Sommaruniform på vänt.
Den här klänningen köpte jag på Lyckliga gården i somras. Den perfekta efter-stranden-klänningen, eller bara-vara-hemma-sjoket.

Lavendel i fönstret i vardagsrummet. Nästa år blir det till att kitta fönster. Kan ju omöjligt bli mer skönt inte-så-noga än det redan är, hahaha.

Sensommarsol som strilar in på kakelugnen. Borde tapetsera upp den här bilden, för den inger sådant lugn. Kidsen sover, det är tyst och sommaren liksom pågår.

Och det här. Enklaste DIY:et i mannaminne. En vas, en ljuslykta och ett piff i ett.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Alltså, hur fint och somrigt är det inte i ert torp!! Underbar tapet! Förstår att det är svårt att veta hur man skall hantera sommaren i Stockholm… det är ju här på Gotland man skall vara 😉

    Ha det fint!
    Gunilla

  2. Så fint! Vad är det för färgkod i ert sovrum?

    1. Tant Johannas gröna!

Kommentera

Stäng meny