Lunch med Sveriges (just nu) mäktigaste + träffa mig på Formex på torsdag

God kväll!
Den här veckan alltså. Lite galen, hahaha. Men kul! Nu ska ni få höra vad jag ska hitta på.
Igår jobbade jag hemifrån, plåtade ett samarbete och styrde upp lajf. Gillar att mjukstarta veckan, försöka få perspektiv och kunna ta tag i det som brinner mest i knutarna.
Resten av veckan ser ut så här:
Tisdag: Lunch med Klimatklubben (Maria Soxbo, Johanna Nilsson) och Sveriges (just nu) mäktigaste person, Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt. Tillsammans med några riksdagsledamöter till från Vänsterpartiet ska vi snacka klimat, mitt i brinnande regeringskaos.

Klimatklubben har ju tidigare träffat Centerpartiet och Miljöpartiet, men detta är första gången vi får luncha med en partiledare. Hoppas trenden håller i sig! Eftersom Klimatklubben är partipolitiskt obundna, så hoppas vi gå till fler möten med partier innan året är slut. Efter lunchen piper jag, Maria och Johanna till Norstedts för att snacka om vår bok och träffa vår formgivare Kristin Lidström (hej dröm-formgivare!).

Onsdag: Filma samarbete tillsammans med Emily Dahl! På kvällen ska jag träffa ett gäng klimatkämpar som ska till Riksdagen senare i vår. Det blir spännande!

Torsdag: Formex är i full gång och klockan 15.00 så håller jag ett föredrag på scen om DIY, återbruk och klimatsmart inredning! Kom dit vettja!

Fredag: Lunch med mina Klimatklubbare och Lotta Ahlvar på Formex, sedan hämta barnen och möta upp min kompis Amanda på kvällen.

Helgen är ett oskrivet blad – thank gaaad! För här någonstans ska jag ju skriva en bok och jobba också. Men fasen vad rolig och spännande vecka jag har framför mig!
Ses vi på Formex? HOPPAS!

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar