Lucka 23: En bild från mitt hem

inredning by emmas vintage

Höstens projekt har varit att fp ordning på vardagsrummet hemma. Det har fungerat som ett smärre lager de senaste åren, med ständiga stylinguppdrag och böcker på gång. Och ibland fotostudio.

Nödlösningarna har staplats på hög, men nu är det slut med det.

Sakta men säkert så börjar vardagsrummet få tillbaka sin gamla charm. En stor matta är inhandlad på auktion, och tavelväggen är uppe igen. Vår Rolls Royce-barnvagn står på första parkett ett tag till innan den får flytta ut i hallen.
Jag har någon fin tanke om att jag kommer att citat här i mars, med Cirkus Sundh i knät, titta mig omkring och känna att jo, nu är det klart. Förvisso högst sannolikt eftersom det ständigt rycker i fixar-fingrarna, men jag ska verkligen träna mig på att bara vara nöjd. Njuta … och vara nöjd.

IMG_4876

IMG_0789

IMG_0787IMG_0179

IMG_0175

Detta är lucka 23 i Emily Dahls julkalender. Vill du läsa fler berättelser under detta tema, kika här.

Vill du vara med i Emily Dahls julkalender via din blogg eller Instagram? Hoppas, för jag vill gärna höra dina storys. Kika hur du går tillväga här:

Inför årets bloggjulkalender! Pepp och hurra!!!

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Madeleine

  Härligt att ni börjat boa. Behövs när bebis kommer. Ett tips är att förutom barnvagn investera i en bärsjal eller bärsele (inte baby björn, de är otroligt dåliga att bära i) så att ni har händerna fria och bebis får extra med gos och trygghet.

  1. emmasundh

   Tusen tack för tipset!
   Jag tror vi har en begagnad Baby Björn på gång, men det är ju helt klart värt att testa olika. Himla bra tips!
   Varma hälsningar
   emma

Lämna ett svar