I mitt sovrum finns ett skåp från 1920-talet!

hattask by emmas vintage

I mitt sovrum finns ett dött hörn. I detta hörn bubblar inredning in och ut i en rasande takt. Sekretär, spegel, fåtöljer och klädhästar har turats om att fylla detta hörn. Inget har känts direkt klockrent, så jakten har fortsatt.
Tills nu.
Ett skåp från 1920-talet har flyttat in. Jag ropade in det på auktion för ett par veckor sedan och nu fyller det ut det där hörnet alldeles perfekt.

klädskåp 1920-tal by emmas vintage

Det är så där lagom högt, så att man kan stapla hattaskar, blommiga koffertar och väskor ovanpå. Cirkusaskar från H&M Home, vit hattask som jag fått i present, blommig väska från Merci i Paris och en Etsy-fyndad hattask, även den från Paris.

klädskåp 1920-tal by emmas vintage

Här finns även en Emma-fåtölj med stiliga fransar, en gammal, fyrkantig hattask som jag fått från min mamma och så alla favoritklänningar.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Linda

  så fint det blev!

 2. Sarah

  Vilket perfekt skåp! Mycket tjusigt.

 3. Fröken H

  Tjusigt värre! Passar ju perfekt i det hörnet 🙂

 4. Johanna Retrolover

  Sicken lyx! Jag har letat efter ett liknande länge. Har alltid tyckt att det låtit så lyxigt att buda hem saker, men aldrig vågat pröva. Men nu. Nu måste jag ju. Nästa skåp får flytta hem till mig. Gärna ett lågt och brett med två dörrar som känns väldigt mycket Narnia!

Lämna ett svar