Lucka 22: En bild som jag tycker är min finaste från i år

IMG_1899

Herre min gud vilket svårt uppdrag. Jag har svårt att välja en bild, så det får bli tre.
1. Den första tog jag en försommarkväll på vägen hem från Södermalm – samtidigt som jag cyklade.
Det är inte winning first price-bild, men för mig så doftar den så kriminellt mycket förhoppningar, hägg och sommarnatt att jag blir helt nipprig.

IMG_3223

2. Den gär bilden har jag ju visat upp ett par gånger nu, men det är för att jag älskar den så gräsligt mycket. Det är sommar, vår katt Sockan testar lantis-livet i Värmland och bara trivs så oerhört bra. Från gnällig innekatt till kurrande bondkatt som fångar möss som han inte gjort annat (och trots två bortopererade huggtänder).
Här har han lagt sig mitt på grusvägen, intill ängen och väntar på att katten Winston ska komma förbi för den dagliga hälsningen. Två katter som ligger mig varmt om hjärtat som förenas i mitt Värmland. IMG_5298

3. Denna underbara bild som jag knäppte på mina fina vänner Mankku och Nina när vi hade överraskningsfest för Lollo. Jag bara älskar’n. Så är det.

Detta är lucka 22 i Emily Dahls julkalender. Vill du läsa fler berättelser under detta tema, kika här.

Vill du vara med i Emily Dahls julkalender via din blogg eller Instagram? Hoppas, för jag vill gärna höra dina storys. Kika hur du går tillväga här:

Inför årets bloggjulkalender! Pepp och hurra!!!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Nandini

  Hej Emma!

  Jag är väldigt nyfiken på vad du tycker om julstress, pressen som härjar gällande julklappar och annat som hör julen till? Hur tänker du? Blir du stressade eller struntar du i allt sånt?

  Jag har nyligen gjort ett sånt inlägg om du vill kika in —> http://nadinesvarld.blogg.se/

  1. emmasundh

   Hej! Vilken fantatsisk blogg du har, och himla välskrivet inlägg om julen.
   Ja, herre min gud. Julstress alltså.
   Jag har blivit bättre och bättre på att hantera julstress, mest av allt för att jag är sänkt mina egna förväntningar. Däremot kan jag bli himlans stressad av andras förväntningar. Men jag blir bättre och bättre att släppa på det hela. Julklappstressa har jag överhuvudtaget inte, mest för att vi inte ger så mycket julklappar i min familj numera.
   Av miljöskäl.
   Jag gillar verkligen tanken på att bara hänga på jul, äta Janssons frestelse, se Karl Bertil Jonsson och äta en chokladpralin (eller typ hundra).
   För mig handlar julen om tid. Att FÅ tid. Därför gör jag hellre egna julklappar eller letar upp något riktigt bra på loppis/secondhand under hösten. Det finns inget i mitt liv som heter panikshopping.
   Det skulle väl vara om jag köper en get eller ger ett bidrag till Stocksholms stadsmission. Men jag är fullständigt allergisk mot prylar som hamnar på hög.

   Himla viktigt ämne, för i dagens samhälle så har vi så lite tid att vi köper oss till lyckan. Istället för att göra tvärtom.
   Ge av det som är mest exklusivt. Vår tid.
   Stor kram och pepp på bra inlägg på din blogg.
   emma

 2. La Linda

  Jag har suttit och läst tillbaka i dina julkalendersinlägg och blir alldeles varm i kroppen. Din blogg har en förmåga att lägga sig som ett varmt och familjärt täcke över mig när jag som mest behöver. Lugnar och får mig att känna mig hemma igen. Du är bara bäst. 🙂 God jul!

  PS. Better Bloggers-sajten är bara dagar borta nu. Whee!

  1. emmasundh

   Men vad spännande! Och tack för dina fantastiska ord. Kram och god jul

Lämna ett svar