Lucka 21: En bild på någon som jag ska fira jul tillsammans med

IMG_4363

Den här julen ska jag fira med världens bästa människa, min själsfrände John, och så vår lille skrutt i min mage. Tillsammans tar vi tåget upp till Umeå i dag, och därifrån åker vi vidare till Skellefteå och Johns föräldrar. Där ska vi spendera ett par dagar, läsa böcker, laga julmat och bara vara.
Ser så gruvligt mycket fram emot detta ska du veta.
IMG_25371

Detta är lucka 21 i Emily Dahls julkalender. Vill du läsa fler berättelser under detta tema, kika här.

Vill du vara med i Emily Dahls julkalender via din blogg eller Instagram? Hoppas, för jag vill gärna höra dina storys. Kika hur du går tillväga här:

Inför årets bloggjulkalender! Pepp och hurra!!!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar