#kransenloppis

God morgon!
Alltså vilken helg! Jag har hela kameran full med bilder, men så himla ont om tid, så här kommer ett snabbt inlägg med lite bilder från mobilen.
Helgen började på innergården. Jag och ett gäng grannar stämde träff klockan 20.00 på fredag kväll för att dekorera gården. Det skulle nämligen bli stor gårdsfest med artister och bar dagen därpå. Vi byggde, hängde upp lampor, satte upp tält och roddade ihop en liten festival sent in på natten. Sämre fredagar har jag haft om en säger så. Jag har nämligen världens bästa grannar. Dagen därpå fixade vi det sista och anordnade en sådan världsbäst gårdsfest som pågick in på nattkröken. Sedan blev det söndag och #kransenloppis! Jojmänsan. Varje dag ett nytt event.
Hela Midsommarkransen gungade till i en gatloppis (så här fint var det tillexempel hos Koffertmannen) …

… som jag anordnade med världens bästa loppisgrupp! Karoline och Matilda! Även om vi jobbar hårt med att anordna loppisen så känns allt så lätt med Karoline och Matilda. Vi jobbar så sjukt bra ihop, så detta är verkligen pure fun!

Det kom hundratals och åter hundratals besökare som kämpade i hettan, världens sötaste crêpevagn (@mcreperie) langade crêpes, det spisades jazz, @emmausstockholm sålde som smör i sin popup-butik, det byttes sticklingar och dessutom hade Matilda fixat så att barnfavoriten Arne Alligator kom till Sverige för en show! Alltså HALLÅ!
Gratis så alla barn kunde få vara med (en fick swischa ett bidrag om en ville och hade möjlighet, resten pungade @kransenloppis ut med ur egen privat ficka).
Alltså vilken pangavsluting på helgen!

Just precis nu ligger jag raklång i sängen och ska alldeles strax gå ut på gården och städa efter gårdsfest och loppis. Sedan blir det filminspelning! Bara några få dagar av härj nu, sedan åker vi till Gotland för sommaren. Och då ska jag ligga i hängmattan minst en halvtimme varje dag. Så det så!
KRAM och tack alla som kom på #kransenloppis
We löööööööve you!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Såg på din Insta om gårdsfesten, alltså wow vilken grej! Alla borde ha en sån bostadsrättsförening och goa grannar 🙂

  Men Emma, vad gör man.. Vi har försökt få barn i 1,5 år med två missfall längs med vägen (ett i feb och ett i okt, båda förra året) och sedan dess händer ingenting och sjukvården ger oss inte hjälp förrän efter tredje missfallet. Jag tänker ofta på dig och vad ni gick igenom, hur “överlevde” du? Jag minns att ni bestämde er för att skita i det hela och bara ha en rolig sommar och vi är väl i dom tankarna nu. Bara så svårt att släppa det hela och inte tänka på det..

 2. Hej,
  Tack för en trevlig blogg! 🙂
  Kan det vara så att du köpt din lila kjol i en second hand-butik någon gång de senaste åren? I så fall kan det vara min farmor som både sytt kjolen och vävt tyget själv någon gång på 80-talet. Hon lämnade in den för ett tag sen till en second hand-butik i Karlstad eller Forshaga.
  Oavsett om det är den eller inte så var det roligt för mig att få visa farmor att hennes kjol (eller iaf en liknande) hamnat i din fina blogg! Det tyckte vi var storslaget!
  Vänligen, Linn

Kommentera

Stäng meny