Instaweek(s): Ananashatt, vårljus och Petite France

Instagram-flödet går varmt just nu, så jag tänkte att vi skulle ta oss en liten titt på hur det sett ut den senaste tiden. Om du vill följa mig på Instagram så heter jag kort och gott emmasundh.

Förra veckan började med att jag fick en fruktkorg från Loka, med anledning av deras nya exotiska smaker Crush. Passade mitt jetlagade, tropik-suktande jag alldeles utmärkt. Jag svepte drickat och sedan balanserade jag en ananas på huvudet och mindes det här.

Hängde på fabriken hela helgen, fick finbesök av massa fina personer, vänner och en hund! Min kompis Lisa ska troligtvis ta över denna lilla mops. Hur söt som helst.
Det började snöa, jag fick nog av isande kyla och startade ett våruppror (jag har fått in så många fina bidrag som jag ska visa upp inom kort)!

En ytterst grå dag steg jag in i en ballongfylld lägenhet och berättade inför en kamera varför jag är feminist. Det är underbara Isabelle Pedersen som har dragit i gång projektet som kommer bli helt awesome. Peppigt värre!
Så en dag kom den. Våren. Det blev ljust i hela lägenheten och solen värmde genom vardagsrumsfönstret. Äntligen!

Visade en bild från mitt jobb på Vintagefabriken. Detta är vad jag gör om dagarna (ja, och lite till).

Så en dag landade den i brevlådan – boken Vintagefrisyrer. Helt magiskt! Och ganska mycket ångest också. Så sjukt rolig att jag har stavat fel någonstans. Pjuu.
Söndagen spenderades på Petite France tillsammans med John och lille Chaplin. Jag och John premiärade som barnvakter åt denna lilla godbit (som har blivit så stor!), och det gick ju som tåget.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Intagrammen din er så fin! En dose med skikkelig hverdagsmagi (+ nydelige pasteller!) 😉

Kommentera

Stäng meny