Instaweek: New year eve, catstagram & a new little friend

I vanlig måndagsordning är det dags att sammanfatta förra veckan. Och det gör man ju enklast genom att ta sig en titt i mitt Instagram-flöde. Vill du följa mig även där heter jag kort och gott emmasundh.

vintage dress

Måndag, nyårsafton och den bästa vintageklänningen ever. Vill du ta en närmare titt på klänningen kan du kika här: Rosett i håret och redo för 2013. Alla bilder från nyårsafton kan du blippa runt bland här: Nyårsafton 2012. Och när du ändå är i farten kan du kika på min film där jag visar hur du gör rosettfrisyren

grape

Tisdag. Första dagen på 2013. Långfrukost i med grapefrukt i sängen. När jag gick igenom alla mina bilder på kameran hittade jag denna donna. Min kära vän Frida. Men visst är hon väldigt lik Megan Draper i Mad men just här?

Den första dagen på alla mina dagar gick i bloggandets tecken. Lade upp mängder av bilder från min Värmlands-vistelse. Avslutade den 1 januari med pizza och film – liksom resten av svenska folket – och en telefon- och sms-kedja om det här.
Det blev onsdag och jag jobbade järnet med en artikel som jag hade deadline på. Kom inte särskilt långt utanför mitt kök just den dagen, utan satt och jobbade i 120, iklädd Johns randiga Paris-tröja.

Torsdag. Fick ett infall och gick och tränade. Vet inte riktigt vad som hände. Fredag. Fick en ny Iphone-katt på Posten. Hej, jag heter Emma Sundh och jag är 10 år gammal.

Fredagen fortsatte med bloggade om nyårsafton och slutade med att jag gick ut och tog en drink med Lojsan, Lina och Silversaga. På lördag morgon åkte jag och hälsade på min nya kompis Livia. Det var det sötaste barn jag sett. Mjukaste kinden och de sötaste skrattgroparna. Jag låg i Fatimas soffa, höll om ett gosedjur och ville ha ett egen sådan dära.

På lördagskvällen blev jag och John bjudna på middag hemma hos Lisa och Per. De kan det här med att laga mat om man säger så. Mer om middagen kommer senare i veckan. När söndagen kom var jag helt slut och låg mest i sängen och drömde om sommaren (därav bilden på mig och John).

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar