Instaweek: Breakfast, Hermés cocktailparty & fleamarket

Vad sägs om att börja veckan med att kika på mitt Instagram-flöde? Om du vill följa mig där, på Instagram alltså, så heter jag emmasundh.
Till vänster: Veckan började med en valborgssailor och en underbar start på mitt frilanskontor #vintagefabriken.
Till höger: Jag och mina kompanjoner på Vintagefabriken har gett oss den på att skapa världens bästa arbetsplats. Och nog är det det alltid. Detta möttes jag av på tisdagmorgonen. Croissant-frukost som Volang-Linda hade fixat. Bästa!

Till vänster: Logga på butiksfönstret minsann. Visserligen bara en temporär, men ändå.
Till höger: Fint lunchbesök på fabriken, närmare bestämt min vän Fatima och lilla Livia.

Till vänster: For in till Hornstull för att fira Valborg hemma hos mina vänner Per och Lisa. I nya flashiga Hornstull är det viktigt att inte glömma mjölken.
Till höger: Regnblött hår och kattmobil hemma hos Lisa.

Till vänster: Återanvände min frisyr från 2005.
Till höger: Det var första maj och jag missade ett rosa tåg eftersom jag slet på Vintagefabriken. John däremot gick och tog den här fina bilden.

Till vänster: Väldens finaste tidning kom in på Vintagefabriken. En badlady på dåtidens wakeboard. Den kommer så klart att finnas till försäljning när butiken öppnar.
Till höger: Diggade loss på Hermès cocktailparty på Nalen. 

Till vänster: For till Värmland. Hem till mamma, pappa och loppisarna. Köpte en underbar kassaapparat som vi ska ha i Vintagefabriken. Den säger pling … behöver jag säga att jag är helt kär i den. På lördag kväll satt jag och formgav en etikett till något väldans spännande som vi ska ta in på Vintagefabriken inom kort. Det är min John som är på bilden. För han är ju doktor … (men i växtfysiologi).

Till vänster: Blev utmanad av Bonjour vintage att lägga upp en bild på vad jag gjorde just i den sekunden. Och det var detta. Försökte optimera min packning av loppisfynd inför min tillbakafärd till Stockholm.
Till höger: Sedan vinkade jag hej då till landet, mamma, pappa och Värmland och tuffade hem med tåget.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar