Instaweek: Ny frisyr, sommarregn och picknick i parken

Ny vecka betyder en liten summering av förra veckan. Till min hjälp har jag ett par bilder från min Instagram. Vill du följa mig där heter jag kort och gott emmasundh.

Veckan började med en tusenmila-att-göra-lista. Så medan jag tog tag i den pangade jag i gång en lite frågestund här på bloggen. Den första delen med svar kommer redan i eftermiddag.
På tisdag morgon promenerade jag till Södermalm. Min cykel hade tappat kedjan, så hela veckan var jag cykellös. Mitt ärende till ön var …

… Ett besök hos Retroella. Där kapades håret och min utväxt blev ett minne blott.
På tisdagskvällningen dukade jag ut mitt nyfyndade campingbord utanför Vintagefabriken. Det vankades nämligen AW med alla kontorkompisar.

Onsdagen kom. Regnet öste ner och jag satt inne på Vintagefabriken i mitt Marilyn Monroe-hår och drack varmt kaffe.

Invigde ungefär världens finaste brosch som jag fick av Pill när jag var nere i Malmö. All for the crazy catlady.
På den andra bilden ser du vyn från mitt köksfönster. Världens finaste och lummigaste innergård.

Det blev fredag och jag sprang en massa ärenden på stan. Lånade prylar till en plåtning och passade även på att Blocket-fynda på morgonkvisten. Ovanför den här trappan väntade ett underbart litet fynd nämligen. Med fyndet nerstoppat i min dragvagn (yes, jag har en sådan), kutade jag hem till Kransen lagom till det var dags att öppna butiken.

Fredagskvällen spenderades här. Under alla kulörta lyktor på innergården. Det är jag och några andra glada grannar som har satt upp dem.
På lördagen var det plåtningsdags för ett jobb som jag har gjort och min snälla man John hoppade in och jobbade på Vintagefabriken. Sedan kom jag och bytte av honom, så att han kunde sitta inne på kontoret och göra stordåd (sy flugor). Med flugor i famnen och en massa post-deadline-adrenalin traskade vi sedan hem under mitt paraply.

Söndag. Åt låååång frukost i sängen. Hembakta scones, vattenmelon, grapefrukt och juice.
Pep därefter till Vintagefabriken. Vi kan kalla det mitt andra hem numera. Där spenderade jag några varma timmar för att sedan …

Lägga mig i Savndammsparken. På en filt. Med en man.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Sandra

  Fina Emma! Om två veckor far jag och sambon upp till Stockholm för snabbvisit, tänker helt klart insistera på att åka ut till Vintagefabriken och Midsommarkransen!

  Har följt din blogg sedan den ångestfyllda våren ’11, blir fortfarande alldeles varm i magen av att komma in här. Tack för gott jobb!

 2. Cecilia

  Hej!
  Var har du köpt det fina campingbordet?

 3. Aleksandra

  Du ser ut som på Reese Witherspoon! Fine deg!

Lämna ett svar