Hjälp, måste hitta en ny frisör!

 

God morgon!
Nu är det kris i Kransen.
Min fantastiska, underbara frisör Retroella slutar som frisör (snyft) och jag är i stort behov av frisörtips i Stockholm.
Tipsa mig gärna om du har någon bra på lut. Min utväxt ser ut som E4:an och topparna som sockervadd. Behöver hjälp.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Felicia

  Jag är väldigt nöjd med frisörerna på Peach. Klipper mig inte hos någon särskild just nu men tycker alla varit lyhörda och trevliga. Plus att de har trevliga lokaler.

 2. Konstväggen i Nyköping

  Jag har dessvärre inget tips på frisör men skrattade gott åt din beskrivning av E4:an … Håret är verkligen viktigt och jag förstår ditt akuta behov. Det är verkligen fruktansvärt jobbigt när ens frisör slutar och man måste börja jaga ny. Lycka till! Du kommer säkert att få en hel del tips här i alla fall!

 3. Sarah

  Elin på Pipersgatan 30 är absolut bäst i Stockholm. Jag har tipsat massor av vänner om henne och alla har varit lika nöjda. Du kommer inte att ångra dig!! 🙂

 4. Karin Ekström

  Anna Avelin – ekofrisör som även gör konventionella grejer om de inte är FÖR skadliga. Hon lyssnar, tänker själv, lyssnar igen. Och det blir SÅ bra! Varje kund är exklusiv (ingen tre pers i salongen samtidigt här inte). Och hennes salong är SÅ fin!
  https://www.facebook.com/Anna-Avelin-frisör-106096403409625/

  1. emmasundh

   Tusen tack för tips!

 5. Linda

  Hej Emma
  Jag klippte mig också hos Retroella, antar att du som jag har en vintage cut. Har du hittat någon bra frisör som klarar av att klippa den typen av hårstrå? Jag har haft lite svårt och hitta någon bra och är i behov alla tips som kan fås. 🙂

  1. emmasundh

   Förstår helt och fullt! Jag går numera hos Greenheads!

Lämna ett svar