Hemlisen avslöjad! Säg hej till Bonjour blogs!

Säg hej och goddag till Bonjour blogs!

Tillsammans med inspirerande Bonjour vintage har jag startat ett ärtigt, flott och alldeles underbart  bloggnätverk vid namn Bonjour blogs. Den här hemlisen har vi hållit på bra länge, så det känns så himlans härligt att äntligen få avslöja vad vi kokat ihop.
Första gången jag träffade Madeleine var när hon skulle fotograferas för boken Vintageparty. Jag föll pladask för denna kvittrande, inspirerande och roliga människa. När man är i hennes närhet så känns det lite som att man sugs in i en härlig atmosfär där allt är möjligt. Därför känns det ju bara så himla rätt att skapa Bonjour blogs med just Madeleine.

Tillsammans vill vi skapa en härlig plattform för dig som älskar återanvändning, remake, pyssel och vintage. Bloggnätverket är det första steget för Bonjour blogs. Tanken är att det ska puttra ut mängder av spännande projekt, samarbeten och event ur vårt nätverk. Och självklart vill vi växa och så småningom knyta fler inspirerande bloggar till oss.

Listan över allt vi vill förverkliga är just nu milslång, men vi börjar sakta med bloggnätverket Bonjour blogs (som inom kort så klart ska få en flott sajt).  Sedan ska vi beta av restan av alla drömmar vi har. Och ni ska så klart får vara med på alla steg på vägen.

Om bonjour blogs
Bonjour blogs är ett bloggnätverk bestående av emmasundh.com och bonjourvintage.se. Bonjour blogs vill uppmuntra till kreativitet, återanvändning och eget tyck och tänk. Hos oss finns inga pekpinnar – bara mängder av inspiration.
Vi värdesätter ödmjukhet, humor och snällhet. Har vi chansen att lyfta upp någon annan – så gör vi det.
Och tillsammans är man stark.

Ps. Vad tycks om Bonjour blogs-logga med ballongen som jag har gjort?
Ps2. Cred till min vän Vintageprylar som kom på att ballongen skulle flyga iväg.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 19 kommentarer

 1. Madelinne

  Kul! Superfin logga!

 2. Amanda

  En sannerligen ypperlig idé och vi väntar med spänning på resultatet!
  och ballongen är jättefin och namnet känns så passande!

 3. Emma

  Men Gud va kul! Helt underbar idé!

 4. Fanny

  Vilken fantastisk idé! Det jag verkligen gillar är ett fokus på återbruk, för det tror jag verkligen på för en bättre miljö.

 5. Lotta

  Vad kul och spännande! Blir roligt att se hur det utvecklas! Loggan är så fin i sin enkelhet! Tummen upp!
  ( jag lämnade en kommentar för en par dagar sen som jag ser att du inte publicerat, undrar om den försvunnit någonstans?)

 6. Petite Caja

  Härlig idé! Och jag gillar verkligen loggan 🙂

 7. Hanna

  Jättekul! Gullig logga också 🙂

 8. Olivia

  Bra idé och jättefin logga! När jag såg ballongen som flög iväg och j:et som föll till marken tänkte jag genast på ett handtag till ett paraply… Ett förslag är att byta ut ballongen mot ett paraply (lite franskt ju) som vecklas ut och flyger iväg medans j:et fortfarande faller i backen. Då kan ni ha det som en symbol för att ni tar bloggar under ert paraply typ. Men det var bara en idé jag fick, den är jättefin som den är nu också! 🙂

 9. Hanna - Tant Ruth

  Åh vad spännande! Och stor pepp på den kultur ni vill skapa på bonjour blogs! 🙂

  kram

 10. Nina

  Vad härligt! 🙂

 11. Emilia

  Åh! Men vilken bra hemlighet!! Vad glad jag blev nu. Heja er! Superfin logga! 🙂

 12. Emelie

  Det kommer att bli alldeles förträffligt bra tror jag!

 13. Tia

  Megabra!! Grattis, produktiva du! Dessutom har du en så härlig header, älskar mysigt handskrivet. Man blir ju lite sugen på att blogga.

 14. Anna María

  Så himla fin idé! Både du och Madeleine är stora inspirationskällor!

 15. Maja

  SÅ himla kul! Stort lycka till!
  Du inspirerar som bara den och lyser upp min vardag varje dag. Det säger jag alldeles för sällan känner jag. TACK för det! 🙂

Lämna ett svar