Hej kaos-måndag!

Nämen god morgon första vardagen på nya året.
Denna dagen började lätt kaosartat milt sagt. Jag och John trodde att skolan var stängd i dag, men det var visst förskolan som var halv-stängd. Så kaos och panik när vi insåg “skolplikt, skolväska, skolgrejer – HOHO”.

Vi irrade runt här som galningar. Hivade fram frukost samtidigt som några drag med hårborsten landade i barnets hår.  När barnet väl var i skolan och det andra LEDIGA barnet tittade på morgon-TV, öppnade jag laptopen för att se om jag  kunde förekomma tillbaka-på-jobbet-kaoset med att rensa lite i den överfulla mejlkorgen.
Då fungerar inte L och inte heller H på min dator. Anledningen kan väl eventuellt vara att en genomdränkt katt sprang in och la sig på min laptop det första han gjorde i går kväll.

Det höll på att bli en dyr start på det här året, men efter några uppmjukande knapptryckningar började tangentbordet fungera dattan ganska hyfsat.
Så nu startar vi det här året va?

Med bygge, blogg, podd och annat skoj! Så taggad – inte ens trasiga tangenter på en dator kan stoppa mig!

Just i dag ska hönsen pysslas om (hönshuset är så fint i vinterskrud), vi ska försöka undersöka tuppen som har något vajsing med benet, vi ska hugga ner enar till bygget (till taket på orangeriet) och så kanske jag hinner lerklina väggar också. Fruktansvärt kul är det!
Och imorgon är jag tillbaka på jobbet på allvar.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar