Två hem ska bli ett!

När två hem – en lägenhet och ett torp – ska bli ett boende (oklart var/hur/när) så blir det … mycket grejer.
Så nu börjar projekt rensning av förråd, garderob och hem. Planen är att sälja vidare en hel massa saker på olika sätt. En del via bloggen och så hoppas jag kirra en liten pop-up-loppis!

Hälften av det som jag får in tänkte jag skänka till Naturskyddsföreningen och deras enormt viktiga jobb för klimatet.

Tjohoo! Här ska det rensas minsann!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Viktoria

  Vill du sälja den där fina lampan med rosa strutar så har jag haft ögonen på den i typ fem år 😀

  1. emmasundh

   Åååh, den tar jag nog med mig. Den är mig kär. Men jag minns dina kommentarer om jag ändrar mig!

 2. Maria A

  Fina Emma, jag känner inte dig, och du känner såklart inte mig alls… Men! Genom det fantastiska som är internet och på det fina sättet du delar med dig av saker och ting känns det som jag känner dig ändå, om inte annat så bryr jag mig om dig. När jag läser dina senaste inlägg och inser hur mycket som händer i ditt liv så hoppas jag bara att du inte glömmer bort att ta hand om Dig. Jag menar inte att sätta press på dig såklart, men jag vet hur lätt det är att “tappa bort” sig när det snurrar omkring en. Jag tror du är klok och redan tänkt på detta, men jag ville skriva till dig, det finns många som vill dig väl och att du ska må bra 🙂
  /Maria

  1. emmasundh

   Tack snälla <3

 3. Johanna

  Jag minns arr kalendern tömdes och det blev tyst, på gott för mig mrn på ont för endel andra. Alla “måsten” försvann och mitt huvud fylldes med tankar och idéer som annars inte får plats i allt vardagsbrus,

Lämna ett svar