Gotta love Bonjour vintage

Ramlade över Bonjour Vintage-Madeleines portfolio och det började sockras i stoltögonen. Så otroligt vackra bilder. Pepp på dig Madeleine!
Jag är så fasligt stolt över att driva Bonjour blogs med en sådan talangfull lady som Bonjour Vintage.
Mitt första år som frilans har verkligen handlat om just det. Att träffa en bubblande skara kreatörer som vill tusen saker, men inte vet hur. Vända och vrida på omvärlden, strunta i pekpinnar och skapa något nytt. Tillsammans. Bubbla i grupp och inse att absolut ingenting är omöjligt. Dela med sig av kunskap och få dubbelt tillbaka.
Jag har aldrig varit en ensamseglare, någon som själv vill stå i rampljuset. Tillsammans blir allt multipelt. Multipel glädje, multipelt stolt, multipelt pepp och multipelt så bra idéer.
Konkurrens är för mig helt ointressant. Så tråkigt. Så enormt ogynnsamt. Och det passar inte alls in i den varma idealbild jag vill ha av världen. Där man ska vara snäll. Och en fin medmänniska, som önskar andra framgång, tusen loppisfynd och den där värmen som man själv så gärna vill ha när verkligheten blåser kallt.
För mig är samarbete en jämställdhetsaktion. Att samarbeta med kvinnor för att skapa nya arbetstillfällen, snurra till idéerna ett extra varv, lyfta andra och få tusenfallt tillbaka. Det är grejer det. Det är därför jag blir så himla stolt. Över Bonjour blogs. Och över Bonjour Vintage.

Ps. Tack för alla HUNDRATALS ansökningar till Bonjour blogs! Love you guys (och era bloggar)! Bonjour blogs ska så klart växa och bli världens bästa, bubblande portal, tillsammans med några av er. Men vi kommer växa sakta, men säkert. I sakta mak. Så om vi inte har hört av oss ännu – hav förtröstan!
Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Du har så rätt om att vi tillsammans ta jämställdhetsaktion, det är så viktigt att vi kvinnor gör det för varandra för att bryta ned strukturer som missgynnar oss. Jag hade t.ex turen att få en för min bransch bra ingångslön, och jag har gjort det till en princip att berätta min lön för alla tjejkompisar (eller jag är inte så kinkig med någon kompis egentligen) eller nya tjejbekanta jag pratar jobb med. Bara i min närmaste vänkrets har tre stycken traskat in till sin chef och höjt sin lön efter att ha fått reda på min. Inte på grund av missunnsamhet, men för att det säger sig självt att de efter fem år med samma typ av tjänst och utbildningsbakgrund inte kan tjäna mindre än vad jag gör. Speciellt inte när samtliga tjänade mindre än sina manliga kollegor med samma bakgrund. Det är ju ett jättestarkt argument mot chefen eftersom det är liksom svart på vitt: “Om jag bytte arbetsplats så skulle jag få 4000 kr mer i lön”. Och det handlar inte om summan, jag kräver verkligen inte en glassig livsstil. Det handlar om principen. Om killar förhandlar tufft, måste vi också förhandla tufft. Så att arbetsgivaren träffar en anställd, kort och gott, inte en manlig anställd eller en kvinnlig anställd.
  Så heja er Emma!

 2. Nämen åh EMMA! Du är ju så fin så att man dör. Tack tack, tusen tack, för dina varma, härliga, läskande, fantastiska ord. Det är ju bland annat tack vare dig som jag vågar för du har visat att man kan om man vill! Du är fantastisk! På riktigt. Puss!

 3. Åh Bonjour blogs verkar så himla spännande! Ser fram emot att hitta nya bloggar att läsa via ert nätverk. Hoppas på mångfald, pepp och coola kvinns i mängder!

 4. Jag var också inne på cargo collective och rördes av Madeleines ljuvliga portfolio! Vilken fantastiskt begåvad tjej!

  Det ska bli väldigt spännande att få ta del av de utvalda bloggarna inom Bonjour Blogs 🙂

  kram/
  Fina Frun

 5. Det är därför denna delen av bloggvärlden är så himla bra! Den sticker helt och hållet sönder myten om att kvinnor bara hugger varandra i ryggen. Här är det så tydligt att man peppar, hjälper och stöttar varandra. Blir så glad av det!

 6. Ni är så himla inspirerande båda två!

Kommentera

Stäng meny