Gammelrosa soffa – tack Esther!

Igår kväll anlände den!
Drömmarnas soffa!
Som ni vet har jag jagat en soffa i gammelrosa till vår nya lägenhet (eller kanske i hela mitt liv) och hittade till slut en tack vare er! Närmare bestämt tack vare Esther som hade luskat fram den finaste, rosa soffa jag någonsin sett. Begagnad så klart och i mint condition. TACK!
Vi köpte ju den förra soffan i panik på Blocket inför visningen av vår gamla lägenhet. Jag älskade den soffan till de rosa väggarna och gula kakelugnen, men soffan passar inte alls i vår nya lägenhet. Så nu ska den gamla soffan säljas till någon som vill ta vid.
Eller vad tusan, om någon läsare här på bloggen är intresserad så kan du få den.
Om du är intresserad kan du mejla mig på emma@emmasundh.com.

Hej drömsoffa!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

  1. Men va kul, det blev den! Blev ju jättefint!

    1. STORT TACK!

  2. Mina två emmastolar är i precis samma stil och färg. Fick jag av en äldre snäll tant.

    1. Men åh, vilken DRÖM!

  3. Wow, verkligen en fin soffa!!

  4. Wow, så fint! Var kommer de superfina soffborden ifrån?

    1. Det kommer från Madame stoltz tror jag. Lite osäker. Kram Emma

Kommentera

Stäng meny