Min första lägenhet är till salu! Om jag gömde pengar där? Ja.

Trots att jag numera bor på den värmländska landsbygden och så tänker göra så har jag så klart en massa bevakningar kvar på Hemnet. Midsommarkransen (så klart), Dalhem på Gotland där vi hade vårt torp, Tjörn eftersom jag typ spenderat alla mina somrar där och så Högalidsgatan i Hornstull där jag och John köpte vår första lägenhet.
Och nu kom den ut! Den älskade lägenheten i Hornstull som vi bodde i. Ni som följt mig från start kanske känner igen er?
När vi bodde i lägenheten så var den vackert ljusgrön, balkongen var maxad med växter och innan vi flyttade ut ur lägenheten gömde vi en sedel på ett hemligt ställe. Undrar om någon hittat den?
Det var händelserika år. Förutom att vi hade fest närstan varje helg (drömgrannar, hahaha!), så var det medan vi bodde där som det byggdes balkong. Sen hade vi livets första vattenskada också. Men det var väl framför allt festerna jag minns mest. Sena kvällar (och mornar) på balkongen!

Det var ett annat liv – helt klart.

Vårt ljusgröna kök:

 

Från mäklarannonsen.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Esther

    Ändå fint att de gamla stommarna och luckorna är kvar även om de är grå nu 🙂

Lämna ett svar