Fyndad manchester, ett kök in the making och ett flyttdatum

Ny vecka, gammal manchester!
Jojo, minsann. Jag har införskaffat livets bralla – ett par begagnade manchesterbyxor – via Tradera. En bit roströd ögonkittlare i novembers grådassighet.
Tar också efter stafettpinnen från min far, manchesterbrallans fanbärare. Han som säger att han är trendig var tjugonde år på ett ungefär. Älskade pappa.

Men nog om brallan.
Nu ska ni få veta vad jag ska ha för mig denna vecka. För det är en hel del.

måndag. Podda med Maria. Vi ska göra ett nytt avsnitt av Plan B-podden, och denna gången om pengar! Gah, svårt, viktigt, läskigt ämne. Och så ska jag få ett hemligt uppdrag av Maria, gulp! Förutom att podda så ska jag få styr på veckan. Barnen var ju hemma torsdag, fredag och även i dag eftersom är det personalbrist på förskolan, så jag har en gnutta jobb att ta igen om en säger.

tisdag. Klippa podd (vilket brukar ta en evighet) och sedan ska jag träffa den förträffliga Kristin Lundell på corona-vänligt utomhus-avstånd. Vi har inte setts på ÅR, och nu när jag lämnar stan så måste vi bara ses.
Samtidigt så ska John fara till Värmland för att hämta upp ett begagnat kök, Ställa in köket, fixa det sista med golvet och även sätta i dörren mellan kök och gästrum. Vi måste snabba på processen eftersom vi råkat bestämma oss för att flytta efter lucia-helgen. Lägenheten tömmer vi efter årsskiftet.

onsdag. Istället för #klimatfrukost kör jag och Maria en digital version som vi kallar #klimatlunch. Vi ska snacka “framtidens mat” med LRF, Naturskyddsföreningen och SLU. Vill du kika på samtalet och ha chans att ställa alla dina frågor, anmäl dig här.
Ska även titta på julkalendern – sjukt peppad ska sägas! På kvällen ska jag ha miljögruppsmöte i min bostadsrättsförening. Jag verkar lite strutsa att vi ska flytta, men jaja.

torsdag. Jobba, plåta ett samarbete och försöka få klart det sista inför att söka bygglov. Gulp! Jag ska visa planritningarna för er så småningom. Alla mina patreons har fått rösta fram slutgiltiga planen – TACK alla för tyck, tänk och råd.

fredag. Hålla en digital frukostföreläsning för ett företag som vill snacka mer klimat med sina anställda – HEJA!   Hoppas på fler sådana förfrågningar i framtiden, för vi spenderar så sjukt mycket tid på jobbet, så varför inte göra det till något viktigt?
Sedan tänkte jag plåta av lite grejer här hemma som vi bestämt oss för att sälja. Pengarna ska gå till Naturskyddsföreningen hade jag tänkt.

Mellan varven ska jag så klart rodda Klimatklubben, #cykeluppropet och projekt flytta. Och sedan ska jag ta helg. Den är ju helt oplanerad på grund av rådande läge. Det är mycket hänga hemma om en säger. Men jag är lite sugen på att baka ett pepparkakshus med kidsen. Blir det skrik, gråt och ett kraschat hus? Eller en harmonisk stund med julmusik i bakgrunden? Ingen aning.
Eller en replika av huset vi ska bygga?
GAH, detta ständiga storhetsvansinne som pågår i min hjärna!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Linnéa

    Lycka till med allt! Om det blir pepparkakshusbak – köp sånt där baking glue på mataffären, borde ju minimera vissa olycksrisker i alla fall 🙂

    1. emmasundh

      TACK för tips!

Lämna ett svar