Födelsedag, secondhand-mingel, plåtning och AW

Häj!
Går ut starkt denna vecka. Med uppsnurrat själv-klippt (opps) Selma-Lagerlöf-hår på hövve. Och råder bot på kontaktlins-strul med glasögon (ser banne mig ingenting med linser, så måste göra synundersökning, gäsp). Det är ju min sista dag som 36-åring, så gäller ju att embrace:a ålderstecknen så att säga.
Till detta serverar jag hemmajobb med tvätt, samt denna veckoplan:

måndag. Tvätta och jobba.

tisdag. Jag fyller år!
Imorgon ska Selma bli snofs, jag ska äta lunch med John och sedan på pressvisning. På kvällen har John styrt upp nått. Hemligt för mig exakt vad.

onsdag. Föreläser på Läkarmissionens mingel i deras secondhandbutik i Vällingby (mingel mellan mellan 17-20). Det bjuds på kaffe, hembakat och secondhand. Triss i bra saker!  Ta en vän under armen och kom vettja! Anmälan krävs. Mejla camilla.froden@lakarmissionen.se om du vill komma!

torsdag. Jag, Maria och Johanna ska plåtas av Emily Dahl och sedan ska vi på möte med Novellix. När eftermiddag touchar kväll ska jag på AW med Fatima som är i stan + en massa göttiga kompisar!

fredag. Hemmajobb och kanske skaka liv i vegetariska middagsklubben? Tips på härliga februari-rätter?

lördag. Helt oplanerad.

söndag. Helt oplanerad. Nästan. Bodil är bjuden på barnkalas hos en kompis, och har valt mig som sällskap.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Mimmi

  Åh va fin du är i den frisyren <3

  1. emmasundh

   <3 <3 <3

 2. Jenny

  Men så cool och snygg du är på sista bilden! Mer Selmatofs och glasögon tycker jag:)
  Du ser ut som hämtat från tex. Fröken firmans krig ( enbart positivt alltså)

 3. Klara

  Wow va fin du är i håret

Lämna ett svar