En underbar liten nyhet …

Jag är så himla lyckligt just nu. En liten Livia har kommit till världen.
Mina kära vänner Fatima och Tommie har blivit föräldrar igen. Det gick på rekordtid vill jag lova.
Vi sågs på nyårsafton hemma hos Volangen och David. Dagen därpå sms:ade jag och Fatima om att ses i veckan. Någon timme efter att vi avtalat tid fick jag ytterligare ett sms som sa att nja, kanske inte blir någon dejt trots allt. För det där barnet verkade vilja komma ut. Det skapades världens telefonkedja mellan alla vänner – senaste nytt kom i en rasande fart. Och en timme och femtio minuter efter det smset med den inställda dejten kom Livia till världen.
Vilken otrolig start på det 2013! Hurra!

I am so unbelievably happy right now. My dear friends Fatima and Tommie have become parents for the second time. First day of the new year began with little Livia came into the world. What a wonderful start to the new year! 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Hurra! Jag såg det på instagram igår, så himla roligt! <3

 2. Men så fantastiskt! Och vilket toppennamn, samma som min världens bästaste kusin heter, då kan det ju inte bli annat än bra 😉

  1. Jag tycker namnet är hur vackert som helst! ♥

 3. For en super start på 2013! Selv har jeg nylig fått vite at to av mine beste venninner er blitt gravide – så fint å vite at fremtiden er sikret, haha.
  GODT NYTT ÅR, Emma! Jeg gleder meg til å følge den nydelige bloggen din videre!

  1. Vad spännande!!!

 4. Åh, vad roligt! Verkligen en bra start på året 🙂

 5. Vad roligt! Jag väntar mina första kompisbarn nu i vår, ska bli så kul med småskruttar i bekantskapskretsen 🙂

Kommentera

Stäng meny