Frågestund! På tiden va?

Den här måndagen ligger jag hemma med huvudvärk, feber och halsont. Barnen likaså. Den enda som klarat sig undan är John som är vår allsmäktige service.
Men medan jag älgar i mig vatten och sover om vartannat, varför inte ha en frågestund. Så jag har något fint och skoj att vakna upp till?
Äääääälskar frågestund! Så hit me med dina frågor så ska jag försöka svara så gott jag kan!

Mejla frågan till sundh.emma(a)gmail.com eller kommentera här!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Perfekt! Jag gick in för att jag hade en fråga på hjärtat redan faktiskt
  Vi har också börjat gå över till hårdtvål och schampo. Hur tycker du och familjen att det funkar? Bästa tvålkoppen? Bästa schampot? Svårt att ha hunnit testa olika kanske eftersom en bar håller för evigt haha Jag har ett schampo från jr liggett och den luktar gott, är bra att tvätta med men jag har typ omöjligt att skölja ur allt, får känslan att det alltid är lite rest kvar i håret.
  Mina barn gillar inte att duscha med hårdtvål, den glider ur händerna så att säga haha så jag gjorde flytande av en bar – alltså rev och blandade med kokt vatten, svalna av och sen mixa ihop. Verkar ha funkat bra (måste se om det står sig innan jag är säker på om jag är nöjd) och jag funderar på att testa samma grej med schampot. Har du provat?

  1. Från en som inte heller gillade halkiga hårdtvålar kan jag tipsa om tvål intovad i ull. 🙂 jag har haft en superhärlig sån hela sommaren från Malin i Ratan. Ekologisk tvål tillverkad i en by i västerbotten och sen intovad i ull från närbetande får 🙂
   Min hud har aldrig varit så mjuk och för att tvätta hår och ansikte tar jag bara och löddrar av lite tvål i händerna först. (Och det luktar absolut inte får av den! 🙂 jag köpte den direkt av tillverkaren
   https://www.maliniratan.se/

 2. Åh har också en fråga om ekologisk hudvård! Kan inte du berätta mer om din rutin och vad du använder? Typ deo, hudkräm, schampo, tvål, smink? Skulle gärna gå över till mer hållbara alternativ, men har inte tagit steget än… vill klara mig på så få produkter som möjligt! Så gärna lite inspiration kring det! 🙂
  Du gör ett så bra jobb, ditt driv är fantastiskt!

  1. Tack snälla du!

 3. Kan du inte skriva något om hur du klär dina barn? Jag försöker köpa mest möjligt secondhand men ibland går det bara inte att hitta det man behöver. Har dina barn börjat ha åsikter om deras kläder?

 4. Jag kom på att jag har en fråga till!

  Vet att du skrivit att ni äter mer säsongsbetonat och inga importerade frukter. Vad brukar du ge dina barn till mellis? Här hemma vill barnen helst ha bananer eller vindruvor men skulle vilja gå mot mindre importerat!

  Så tacksam för svar! Du gör en så viktig gärning!

Kommentera

Stäng meny