För ett år sedan …

IMG_1931-Recovered

 

För exakt ett år sedan befann jag mig på Gotland. Jag hade hyrt ett hus tillsammans med ett par vänner, kryssade mellan baddräkt och sommarklänning och mådde samtidigt som en sjösjuk katt. I den där magen, som började puta tidigt under kjolstyget, gömde sig Majken.

emmas-vintage-5-2

Jag drack svalkande citrusdryck (och just citrus skulle komma att bli en trogen följeslagare genom hela graviditeten (snittade en 20 satsumas per dag)) och hängde under parasoll. IMG_2041

Köpte en klänning från Tofta lagret och bar den andäktigt en endaste gång. IMG_1972-2

Lekte i sanden med det här kompisbarnet för att tänka bort magsmärtorna som jag hade. IMG_2132

Nöp denna i armen ett par gånger …IMG_0974

… liksom den här. Inte.
IMG_2448-2

John hade sommarskägg och gav mig sticksiga pussar. Det gillar jag. IMG_2717

Och jag gav rosa läppstiftspussar tillbaka. Det gillar John. Intalar jag mig i alla fall.

IMG_2227

Vandrade genom Visby med torpargänget, men kunde liksom knappt koncentrera mig. Det var grumme såpa i huvudet på mig. IMG_2229-2

Så jag gjorde det jag gör allra mest. Fotograferade. IMG_2787-2

Panikköpte en kjol gjorde jag också. För sista dagen på Gotland smet klänningarna åt på ett förfärligt sätt. Det var Majken som ville puta.

Ett år senare är jag här igen. På denna förtrollande ö. Med Majken som sällskap. Bilder från årets resa kommer inom kort. Denna gång med mindre illamående och bebisen på utsidan av kroppen.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Kristin

    Men oj, klänningen VAR från Gotland alltså. Och nu har den gift sig där med mig inuti. Kul! 🙂

  2. Josefin

    Hej! Vill först tacka för en underbar blogg. Blir alltid då glad när jag går in här och läser och ser alla fina bilder.

    Sedan har jag då också lite frågor som rör ditt hår. Tycker du har så himla himla himla jättefint hår! Mitt drömhår i princip. Hur gör du/din frisör för att få färgen så jämt överallt? Tycker aldrig att det ser ut som att det skiftar åt det guldiga eller så, vilket mitt tyvärr gör efter ett tag på vissa ställen där mitt hår är som mörkast. Min riktiga hårfärg har blivit mörkare med åren men är verkligen inte redo att hoppa på det tåget och bli mörkhårig 🙂 Hur mörkt hår har du under det färgade? Och hur ofta färgar du det? Jag är rädd att slita ut håret men samtidigt vill jag så gärna vara supervitblond. Tips på frisör/metod/skötsel mottages gääärna 🙂

Lämna ett svar