Färgval i nästa hus

Ja, det kan ju te sig en aning struntigt att börja snacka färgval innan en ens har ett hus, inte ens en tomt.
Men är det något jag ska ta med mig till nästa hus så är det just det här färgmixen i köket.
Jag är annars inget stort fan av blått (hej, uppväxt i ett hus där hela köket och vardagsrummet är blått och blåblommigt, samt mitt rum – också blåblommigt), men den här kimröksblå linoljefärgen som är på dörrarna inomhus, och också den nyans som jag målat ytterdörrarna i, är helt underbar. Tillsammans med den grå pärlsponten så går liksom mina ögon i kors lite granna.
Eller ja, mina ögon liksom går i karusell när jag ser pärlspont över huvudtaget, för det får mig att minnas mina somrar på Tjörn (kolla bilden nedan!).

Ser för övrigt fram emot att åka mer till västkusten den dagen jag bor i väst-Sverige.

Det här huset, det här torpet – och trädgården – har lärt mig så mycket. Förutom om färgval, the love om linoljefärg (jag har GÅTT LOSS), hur mycket jag älskar att bygga (byggde ju ett hönshus förra sommaren, som nästa ägares höns ska få bo i!), the o-love of plastfärg, vad som växer så att det knakar och att en stor klematis ser ut som en stor rishög på våren (vi var nära att kapa bort “rishögen” innan vi insåg vad det var, haha, gulp).

Detta torp alltså!
Kanske borde göra ett inlägg om allt jag lärt mig av under tiden på torpet? En liten lista?

Och ja, mer fönster INNE i huset! Love it!
Detta fönster vätter in mot badrummet och ger en gnutta dagsljus (och utsikt!) när en tar en dusch.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar