Förpacknings-kärlek

Hittade världens sötaste små te-förpackningar på Coop häromdagen. Och som den förpackningsnörd jag är var jag liksom tvungen att köpa mig ett par. Jag är ju hopplös när det gäller förpackningar, går direkt på förpackningen utan att kolla om det är gott eller inte.  Men pja, ananas, apelsin och persika kan ju inte blir hur fel som helst. Bör ju smaka lite Hawaii tänker jag mig.
Ska sätta på en panna vatten, testa pronto och kommer med en uppdatering om förpackningen är lika bra som innehållet.

To be continued.

Uppdatering: Teet var helt okej. Men jag tror banne mig att jag spar förpackningen och byter ut innehållet till ekologiskt!?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Fröken H

  Förpackningen var verkligen jättefin! Håller tummarna på att innehållet matchar 🙂

 2. Evelina

  Vilken fin förpackning! Men jag tänkte – apropå ditt fina inlägg här ovan med ekopepp – synd att det inte var ekologiskt, då hade det varit ännu bättre! Kaffe, té och bananer borde verkligen bara få säljas som ekologiska varor. Kram och tack för toppenblogg, älskar skiten ur alla dina inlägg! <3

 3. Evelina

  OBS. menar absolut inte att kommentaren här ovan ska uppfattas som ett pekfinger!! insåg efter jag skrev att det kanske kunde missuppfattas, men inte alls så menat! Mer att ekologiska borde vara normen och besprutade varor borde ha ett eget litet ensamt hörn i affären med tydlig märkning “besprutat med gifter”! Kram (igen!)

 4. annagres

  Jag meeed! Jag köpte flera stycken, gillar starkt det med mango och nypon!

Lämna ett svar