Ett stycke TV-skåp! Genimöbel!

Hej på er!

Förra veckan kom jag hem från Berlin! Alltså vilken resa! Besökte så många av era tips jag kunde och hann – pangpersoner är vad ni är.
Gissar att ni är många som vill ha en Berlin-guide nu? Och jag VILL göra en på stört, men just nu är det lätt sjokat! Förutom att jag bygger hus, så håller jag på med två megastora jobbprojekt som har deadline inom kort. Så när lugnet innefinner sig och jag har full kontroll över projekt och byggdeadlines så ska jag kavla ut allt som jag utlovat. Har en lång lista nu, hahaha.

Veckorna går i ett, men på helgerna framöver ska jag i stort sett bara vara hemma! Som jag längtat efter det.  Att få fixa i ordning i huset, hänga med barn och kattungar, bygga, greja i trädgården och också ta det lugnt mellan varven. Återhämta mig.

Den här helgen har jag målat badrummet. Det har ju sett ut som Villa Villerkulla med tre olika nyanser där inne, men i går grundmålade jag tre av fyra väggar. Nu har jag bara en kvar!
Ni ska få se resultat inom kort – lovar.

Dessutom kånkade jag och John in ett skåp i vardagsrummet (där vi sover just nu). Det är ett TV-skåp som vi fått ta över efter min kusin. Geni-möbel!

 

Därinne finns TV, DVD-spelare (vi har dammat av en gammal och har intagit DVD-hyllorna på loppis – SÅ KUL!), TV-spel och även sällskapsspel. Allt roligt en kan tänka sig.
Bara en chipsskål som saknas.

Uppe på skåpet står alla torkade blommor som tidigare stod inne i badrummet (var tvungen att ställa dem någonstans medan jag målade), men tänker att det kanske ska stå en rejäl vas däroppe. Vad tror ni?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Randi

    Nydelig! <3
    Og så genialt med et tv-skap som rommer all slags underholdning! Dere er så dyktige!

Lämna ett svar