Memo till mig själv: Glöm inte katten när huset byggs

Här har katten hittat sin favoritplats. Högst upp på husgrunden med utsikt över gården och åkrarna. Nästan synd att bygga ett hus på kattens utsiktsplats. Ska skriva ett stort memo på ögonlocket att inte glömma katten när vi börjar bygga stommen och brassa på med halmbalar. Vill ju inte råka bygga in den nyfikna lilla krabaten och sällskapet.
Han kommer ha det så gött i nya huset för ungefär där han ligger nu kommer ett av köksfönstrena vara. Och några meter åt vänster kommer vi bygga upp en punschveranda.

Det har varit ett par dagar utan bloggande, men jag har slitit mitt hår på min värmländska kant.
Dels så är min dator full. Noll minne kvar och noll tid att rensa den. Så alla bilder på takläggning, videos som ska upp får snällt vänta på att jag rensar, rensar, rensar. För över tonvis med bilder på externa hårddiskar och pja, storstädar.
Samtidigt så vabbar jag två barn och jobbar med viktiga Klimatklubben (håller på med en planering inför det kommande året – VALÅRET).

Men nu har jag lyckas kräma ut EN bild och snart blir det fler. HÅLL UT!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar