Ett sinnessjukt roligt uppdrag!

IMG_2732

Innan jag piper i väg och kalasar in Cirkus Sundh (vi kan även kalla detta kalasande för att “föda barn”) så ska jag hoppa på ett sinnessjukt roligt uppdrag (som jag redan tjuvstartat lite i höst).
Ett sista, naggande projekt, innan jag tar några veckor ledigt, föder lite barn och ställer om till allt det nya (ny familjemedlem, föräldrarledighet och frilansande på 50%).
I januari och februari så ska jag nämligen än en gång äntra mitt gamla häng (arbetsplats), Bonnier-borgen.
Där ska jag redaktöra för den härligt pyssliga och inspirerande tidningen Amelia vår 2015, som jag tidigare har frilansat för.

Alltså peppen på detta uppdrag alltså!
I mars kommer tidningen ut, och jag tror ni kommer att älska den. Ett par välkända ansikten (och bylines) kommer att flimra förbi (hemligt, men tro mig, ni kommer älska’t), tillsammans med allt det där som jag älskar: inredning, vintage, pyssel, bakverk och ett ämne som står mig varmt om hjärtat. Men mer om det när tidningen är ute!

Håll tummarna redan nu för att tidningen säljer som smör så jag får tillfälle att göra ytterligare nummer av denna tidning. Och för att Cirkus Sundh är punktlig, och inte får för sig att dansa in i den här världen tidigare än beräknat.
Puh!

IMG_2812

IMG_3981

Så här såg det ut i Amelia vår förra året, när jag, Lollo och Emily Dahl dukade upp för fransk brunch. Emily Dahl har tagit alla bilderna i tidningens reportage. Bilderna i bloggen är tagna av moi!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. M

    Vad roligt! Ska köpa tidningen!

Lämna ett svar