Välkommen på Vintagebloppis den 4 maj

Om du löste gårdagens hemlighetsosande bokstavsrebus så fick du en ledtråd till något alldeles förträffligt. En vintagebloppis! Den 4 maj anordnar jag och några stört grymma bloggare (du kan se hela blogglistan här) något unikt, nämligen en vintagebloppis.
Vind och garderob ska rensas, det ska vinkas adjö till godbitar och så ska de få ett alldeles nytt hem.  Det kommer vara allt från klänningar, möbler till små pinaler som ska få återanvändas. Saker som inte längre får plats helt enkelt. Det kommer vara riktiga vintagepärlor, men också lite annat smått och gott. Högt och lågt helt enkelt.

Vi kommer också sälja några utvalda vintageplagg och kära ting hos vår samarbetspartner Tradera.se, där du som inte bor i Stockholm kan buda på finfina vintagepärlor. All vinst från Tradera-auktiuonerna går till den fantastiska organisationen Kvinna till kvinna, som jobbar för fred och jämställdhet.

Som om det vore nog så ställer vi till med en massa festligheter under vintagebloppisen. Tävlingar, shower, livebudgivningar hos Tradera (de kommer hitta på massor av spännande saker som du definitivt kommer att gilla) och så kommer det nog finnas en och annan goodiebag att få.
Men mer om detta sen. Tills dess kan du kika in vår snajsiga sajt (den grymma loggan och kartan har skickliga Un velo-Emelie gjort) och du kan följa det underbara spektaklet via @vintagebloppisen

På bilden högst upp: Silversaga, Niotillfem-Sandra, Isabelle Pedersen och Elsa Billgren. Några av många grymma bloggare som är med under vintagebloppisen.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Ulrika

    Härligt med loppisar hemma i Hornsan!

Lämna ett svar