Ett hej, en pod och ett utflippat breakdown

IMG_1263 Nämen herregud, här har en basunerat ut att det ska komma bilder från Frankrike, men så sitter någon (inga kommentarer om vem) och dricker torr cider, äter små ostar och klappar sig gott på magen ISTÄLLET för att uppdaterade bloggen. Skam på torra land!
Fick semester-mood, så kattigt gött må ni tro.

En vecka chateau-liv med byhopping och kompisgäng har nu bytts mot lugna dagar i Paris.  I väntan på fler uppdateringar (jag ska damma av baguette-mjölet från fingrarna och börja leverera nu) så tycker jag att du ska lyssna på Betterbloggers-podden där jag är med. Jag flippar, sköna Linda råkar trampa på Majkens pip-leksak, jag håller på att pinka på mig och ja, vi får en hel del sagt också.
Lyssna!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Mikaela

  Åh, jag hoppas så att det kommer ett inlägg med utförliga detaljer om er resa. Var ni varit, vad ni rekommenderar, hur ni kom dit, vad ni åt, vad ni gjorde osv. 🙂 Tack på förhand! 😉

  1. emmasundh

   Absolut! Det kommer! Kram emma

 2. Sarah

  Klart du ska ha semestermood och ta det lugnt och äta ost! Det kanske är din avsikt att berätta, men hurusom skulle jag hemskt gärna vilja veta hur ni åkte tåg ner till Paris!?!? Varifrån åkte ni, var bytte ni, var köpte ni biljetter, åkte ni dag- eller nattåg? Jag vill så hemskt gärna åka nattåg när jag åker längre sträckor och inte vill flyga, så i somras tog jag tåget till Berlin, som var enda europadestinationen jag hittade dit man kunde åka på natten. Men i vår vill jag till Paris!

  1. emmasundh

   Hello! Yes, jag kommer att skriva om ALLT detta. Var så säker =) Kram emma

Lämna ett svar