Ett halvår mellan bilderna!

 

Hej på er!

Här har det varit tyst som attan i veckan. Det beror på att jag legat däckad i något influensa-liknande, långdraget skit. Lite som en tack-för-att-du-vabbade-förra-veckan-present. Mmm.

Så jag ligger efter med allt jag tänkt göra. Blogga julmarknad, besöket i Stockholm, året som gått, julpyssel och bilder från bygget.  Men ja, det kommer och jag är inte förvånad. Är det inte så varje år? Att december känns som tre dagar lång och så tjoff så kommer julafton.

Nåväl, inlägg kommer, men får pytsa ut det lite i otakt så att säga.
Är en sjuk så är en sjuk. Och då blir det inte många knop gjorda, men en sak jag gjort mellan sjukvarven är att rensa bilder. Min dator samarbetar nästan bara med mig eftersom den är för fullproppad med bilder och filmer och jag hinner aldrig komma ikapp med rensandet innan en hög med nya bilder ska in. Jag inser inte att rensa datorn, katalogisera och sådant trääääligt också ingår i operation jobb.

När jag rensade hittade jag massor av bilder från i somras, då jag passade på att vara lite ledig från bloggen. SÅ MÅNGA OBLOGGADE BILDER!

Jag hittade en bild från vårt lilla hus som vi bor i nu. Och bestämde mig för att stappla ut för att ta en ny variant. Samma vy, sex månader emellan.

Imorgon en ny vecka – wish me frisk!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Lämna ett svar