Mitt gamla liv är till salu?

Nog är det en märklig känsla – att ens gamla liv är till salu. Jag skulle rent tekniskt kunna köpa tillbaka det – om jag hade haft pengarna.

Lägenheten i Midsommarkransen (saknar!) är till salu eftersom familjen som köpte den flyttat till större ( i samma förening så klart – what else!). Torpet på Gotland är också till salu, och jag gissar att de också flyttat till större i samma trakt (pga the best place).

I lägenheten har inte mycket förändrats, mer att allt ser annorlunda ut med någon annans möbler.

Men torpet har fått ny kulört i köket, nya köksstommar, en diskmaskin (skönt), nytt badrum, tapet på övervåningen och en stor lada där vi hade husvagnen. Ett äppelträd vid perennrabatten är nedtaget, en grusgång har anlagts där vi hade äng och så har kaminen bytts ut i vardagsrummet (där vi hade sovrum).
Och så har de satt ett nytt lås till toaletten – behövligt.

Det ser väldigt ordnat ut jämfört när vi bodde där, men å andra sidan har denna familj bott heltid där.

Som jag kan sakna båda de där platserna. Särskilt nu när hösten drar in.
Det suger till i magen när en ser rabatterna som en slitit med och som nu står i full blom, badrumsdörr och ytterdörrar som jag målade i den perfekta kimröksblåa nyansen och det stora äppelträdet som jag tyckte så mycket om.

Som jag älskat båda de där platserna. Människorna, grannarna och de vackra omgivningarna.
Nä, nu måste jag nog ta en tur till tomten för att hålla fokus på det nya livet.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

    1. emmasundh

      Jag tror också på det – alla gånger!

  1. Pat

    Vad har tomten att göra med det. Kommer först på vintern…

Lämna ett svar