Mot Stockholm!

När Värmland är som vackrast så piper vi en sväng till Stockholm, Gamla Midsommarkransen och bekanta gator och parker. Ena barnet är nämligen inbjuden till avslutning på förskolan, för att träffa alla kompisar och säga adjö inför skolstart (då många hamnar på olika skolor). Och vi passar på att stanna ett par dagar extra, träffa barnens farmor och farfar och krama ut det bästa ur stan.

Det ska bli så fint att se barnen träffa sina vänner, köpa med fika på AB café, hänga runt i Gamla Midsommarkransen och hänga med vänner. Och även känna hur det … känns.
GULP.
Jag är lite nervös måste jag säga. Jag har inte varit i Stockholm sedan jag tömde lägenheten och lämnade över nyckeln till mäklaren.
Tänk om det hugger till av saknad efter det gamla livet? Springet över innergården, all lek i Svandammsparken och det sociala livet. Jag saknar inte stressen, och den person jag blev av all trafik, men kanske kan jag njuta av det bästa ur två världar?
Och hur kommer det sen vara att återvända till Värmland? Går det att älska och ha båda?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Elina

  Önskar er en fin vistelse med alla känslorna som det väcker

  1. emmasundh

   <3 <3 <3

 2. Pia Malmström

  Bodde fem år i Sthlm och gillade det där och då. Efter flytten tillbaka till Värmland besökte jag Sthlm relativt ofta och älskade verkligen båda. Men med åren har besöken i huvudstaden blivit allt mer sällan och min kärlek till landsbygden har växt sig väldigt stark! Men visst har vi en vacker huvudstad!
  Hoppas du har en bra vistelse!
  /Pia

  1. emmasundh

   Tack snälla <3

Lämna ett svar